Seneca

"Ha az íjász elvéti a célt, magában keresi a hibát. Ha nem találsz célba, az sosem a cél hibája. Jobb célt akarsz? - Legyél jobb Te magad!" (G. Arland)
"Ha nem tudod, melyik kikötőbe vitorlázol, egyik szél sem kedvező." (Seneca)
"Világosan meghatározott célok hiányában mindennapi triviális dolgokat kezdünk furcsa hűséggel elvégezni, míg végül a rabszolgájukká válunk." (R. Heinlein)
"Változtasd meg a világot! Kezdd magaddal!" (Máni)


2013. augusztus 6., kedd

ÚTMUTATÓ a blog olvasásához

CSUPA NAGYBETŰVEL (ELLENNEMECSEK) írom ezentúl azon bejegyzések címét (címeit?), amelyek - profi - coaching szempontból szorosabban szakmai jellegűek.
Szokásos szedésű címet kapnak a kalandozó bejegyzések.
FÉLIG NAGYbetűs címet kanyarintok az általam vegyesnek vélt tartalommal rendelkező cikkek fölé.
(Mindezt lassacskán visszamenőleg is érvényesítem, bár már eleve, kezdettől fogva, mintegy ösztönösen kicsit efelé hajlottam a címzések esetében.)

Valamint:
Az általam lényegesnek ítélt vagy a ProfiCoaching Blog szempontjából mérföldkőnek, vitaindítónak szánt bejegyzéseket időnként gátlástalanul megismétlem; még nem tudom, azonos címmel-e vagy mással.

Mind e műveletekkel az a célom, hogy az újonnan érkező, friss lelkű, befogadó és kíváncsi Olvasók is gyorsan tájékozódni tudjanak, fel tudják venni a fonalat, el ne vesszenek a szóözönben, el ne sodródjanak a blogtól, mert hirtelenjében, elsőre nem találják, hol kezdődik és mire is megy ki ez az egész.
Mindenkit csatlakozásra, maradásra, illetve rendszeres visszatérésre buzdítok - a tartalom, a stílus változó, a minőség magas szintű és állandó.
(Legegyszerűbben úgy tudsz megjegyzést írni, ha itt, szinte EZ ALATT a megjegyzés szóra kattintasz.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése